Flutur: Mitingul aviatic Suceava Air Show va fi organizat în acest an în 26 august pentru a beneficia de o vizibilitate sporită


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, că Suceava Air Show va fi organizat și în acest an, în data de 26 august, iar pentru această manifestare se alocă suma de 250.000 de lei.

Inițial spectacolul aviatic fusese programat pentru data de 2 septembrie, dar s-a decis organizarea lui la sfârșitul lunii august pentru a beneficia de o vizibitate sporită, a menționat Flutur.

„Organizăm și în acest an mitingul aviatic Suceava Air Show, eveniment de promovare a Aeroportului – poarta de intrare în Bucovina și, implicit, de promovarea a județului Suceava. Ne propunem să-l organizăm în luna august, la sfârșit – pe data de 26, astfel încât să beneficieze de o vizibilitate sporită, fiind inclus în calendarul evenimentelor organizate în cadrul Programului Luna diasporei”, a spus președintele CJ Suceava.

El a arătat că pentru acest miting aviatic propune alocarea sumei de 250.000 de lei.

Suma alocată se va folosi pentru plata serviciilor de acrobație aeriană cu planoare și avioane, zboruri de agrement și de prezentare cu aeronave ultraușoare, precum și a serviciilor de pirotehnie.

„Evenimentul ”Suceava Air Show”, aflat la cea de a VI-a ediție, își propune un program interesant și atractiv, cu evoluții aeriene spectaculoase, ce vor încânta publicul de toate vârstele”, se arată în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre prin care se alocă fonduri pentru acest spectacol aviatic.


Intră acum și în grupul de