Vernisajul Salonului de primăvară-vară al artiștilor plastici amatori din județul Suceava, miercuri, la Muzeul de Artă „Ion Irimescu” Fălticeni

Sala „Pictor Aurel Băeșu” din incinta Muzeului de Artă „Ion Irimescu” Fălticeni va găzdui, miercuri, 9 august a.c., la ora 17.00, vernisajul Salonului de primăvară-vară al artiștilor plastici amatori din județul Suceava.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Suceava prin Centrul Cultural „Bucovina” – Atelierul de Artă Contemporană, în colaborare cu Primăria Municipiului Fălticeni și Muzeul de Artă „Ion Irimescu”.

În cadrul Salonului de primăvară-vară al artiștilor plastici amatori din județul Suceava sunt expuse un număr de 63 de lucrări (pictură, grafică, artă decorativă) realizate de 32 de artiști plastici amatori.

Manifestarea se va bucura de participarea prof. univ. Nicolae Maxim, prim flautist la Filarmonica „George Enescu” București. În program se vor regăsi fragmente din lucrări de Wolfgang Amadeus Mozart, George Enescu, Ciprian Porumbescu, George Balint, Sabin Păuța.

Prezintă graficianul Mihai Pânzaru PIM. (Irina Lițu)

 

loading...