BizzBike – Business pe bicicletă, ediţia de toamnă, sâmbătă, la Suceava


Intră acum și în grupul de

În municipiul Suceava se va desfășura sâmbătă, 16 septembrie a.c., de la ora 17.00, evenimentul BizzBike – Business pe bicicletă, ediţia de toamnă, organizat de filiala Suceava a Junior Chamber International, în parteneriat cu Primăria Suceava.

„Ajuns la a IV -a ediție, BizzBike- Business pe Bicicletă promovează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou și la întâlnirile de afaceri, fluidizarea traficului și atragerea a cât mai multor oameni către cel mai eco și prietenos mijloc de transport – bicicleta”, au transmis organizatorii evenimentului.

Potrivit acestora, traseul pe care se va desfășura evenimentul va fi următorul: START: Casa de Cultură – Str. N. Bălcescu – Str.Ana Ipătescu – Bld. 1 Mai – Calea Obcinelor- Bld.George Enescu-Str.N. Bălcescu – Casa de cultură – FINISH.

Organizatorii evenimentului au menționat că prioritățile a acestei ediții sunt susținerea și educarea unei noi generații de biciclişti.

„Îndemnăm participanţii la eveniment să aducă cu ei rechizite şcolare pentru copilaşii care vin din familii cu venituri mici”, au mai arătat organizatorii BizzBike.

Junior Chamber International, prin proiectele care le derulează, intentionează să creeze o comunitate puternică de tineri antreprenori și pasionați de afaceri în Suceava, în vederea creșterii și sprijinirii comunității locale.

Evenimentul se adresează cetăţenilor activi, Liderilor, Profesioniştilor şi Antreprenorilor ce doresc să defileze în ţinute office, business şi business casual.


Intră acum și în grupul de