C.T.C. și The Purple Dandies vor concerta la Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”. Organizatorii au pregătit o călătorie în lumea fantastică a cărților, o „Poveste fără sfârșit”


Intră acum și în grupul de

C.T.C. și The Purple Dandies vor concerta, joi, 19 octombrie, la Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, elevii claselor a XII-a de la acest colegiu, tema din acest an a Balului Bobocilor este „Poveste fără sfârșit”, o călătorie în lumea fantastică a cărților.

Evenimentul va fi antrenat de două trupe care vor concerta în timpul manifestprii, respectiv C.T.C., iar în deschidere pe The Purple Dandies.

Prin tradiție, la Balul Bobocilor al Colegiului „Ștefan cel Mare” vor participa zece eleve de clasa a noua, „boboace”, toate concurând pentru pozitia de „Miss Colegiul Național „Ștefan cel Mare”.

Balul Bobocilor 2017 al Colegiului „Ștefan cel Mare” din Suceava se va desfășura, joi, 19 octombrie, începând cu ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor.(N.B.)


Intră acum și în grupul de