Proiecția comediei romantice „Hoțul de inimi”, astăzi, la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Centrul de Reușită Universitară din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava reia astăzi, 2 noiembrie, de la ora 18.00, serile dedicate filmului francofon.

Astfel, potrivit reprezentaților Centrului de Reușită Universitară, în sala A302 va fi proiectată comedia romantică L’Arnacoeur – Hoțul de inimi, care reunește doi actori francezi îndrăgiți, Romain Duris și Vanessa Paradis.

„Filmul (realizat în 2010 și regizat de Pascal Chaumeil) aduce în prim-plan un personaj inedit în persoana lui Alex – un spărgător de cupluri profesionist, care va avea o misiune dificilă de îndeplinit. Comedia a avut nu mai puțin de 5 nominalizări la premiile Cesar și a primit Trofeul filmului francez 2011, fiind un mare succes de public”, a arătat sursa citată.

Odată cu reluarea acestei activități, responsabilii CRU vor prezenta studenților participanți noul lector de limba franceză al Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, în anul universitar 2017-2018, ce va coordona diverse activități dedicate studenților francofoni din cadrul USV. Este vorba despre Margot Berthelin din Allonnes, Franța, licențiată a Universității din Nantes (specializarea Limbi străine aplicate – Engleză – Chineză) și specialistă în Didactica FLE.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de