Masa rotundă „Umanism și putere”, la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava

Centrul de Reuşită Universitară al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, în colaborare cu Departamentul de Ştiinţe Umane şi Social-Politice al Facultății de Istorie și Geografie organizează vineri, 17 noiembrie, de la ora 13.00, masa rotundă cu tema „Umanism şi putere”.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Seminarul Umanist”, care își propune să reunească cercetători, cadre didactice, doctoranzi și studenți interesați să dezbată probleme referitoare la actualitatea filosofică, socială și politică.

Potrivit reprezentanților Centrului de Reuşită Universitară, la masa rotundă cu tema „Umanism şi putere” vor participa George BONDOR, profesor de filosofie contemporană, fenomenologie şi hermeneutică în cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, care va face o prezentare cu titlul Limite ale umanului, şi Daniel ȘANDRU, politolog și profesor la Universitatea „Petre Andrei” din Iași, care își propune să abordeze tema Intelectualii, puterea cuvintelor şi disoluţia umanului.

Prezentările și discuțiile din cadrul acestei mese rotunde vor avea loc în sala Centrului de Reuşită Universitară, corp A, sala 302.

loading...