La Muzeul de Istorie din Suceava va avea loc vernisajul Salonului Internaţional de Artă Fotografică


Intră acum și în grupul de

La Muzeul de Istorie din Suceava va avea loc vineri, 22 decembrie a.c., la ora 12:00, vernisajul Salonului Internaţional de Artă Fotografică, ediția a XIV-a.

Potrivit reprezentanților Muzeului Bucovinei, secţiunile din acest an au fost „Open” şi „Travel”, iar la fiecare secţiune participanţii se puteau înscrie cu maximum patru lucrări.

Astfel, la ediția din acest an s-au înscris în competiţie 433 de artişti fotografi din 47 de ţări, participarea la acest salon fiind liberă pentru toţi artiştii fotografi din întreaga lume.

„Juriul internațional a acordat 18 premii pentru fiecare secţiune, în total 36 de premii. Selecţia s-a realizat din 3227 de fotografii ale artiştilor fotografi, intrate în concurs, dintre care 1703 fotografii pentru secțiunea Open și 1524 fotografii pentru secțiunea Travel”, a arătat sursa citată.

Din juriu au făcut parte: CSABA BALASI, PRESEDINTELE JURIULUI, M.FIAP, E. FIAP/G FIAP LIAISSON OFFICER, ROMANIA, HERBERT GMEINER, M.FIAP, HonEFIAP, AUSTRIA, PETRU GEMĂNARU, A.FIAP, ROMÂNIA, VASILE PALADEAN, AAFR, AAFU, PHOTOGRAPHER ARTIST, UKRAINE, VICTOR RUSU, AAFR, PHOTOGRAPHER ARTIST, ROMÂNIA.

Cea de-a XIV- a ediţie a Salonului Internaţional de Artă Fotografică a fost organizată de Consiliul Județean Suceava, Muzeul Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina, sub înaltul patronaj FIAP şi AAFR. Perioada de expunere va fi 22.12.2017 – 15.01.2018.

 


Intră acum și în grupul de