Ana Cristina Leonte aduce proiectul „Reveries” la Suceava


Intră acum și în grupul de

La Observatorul Astronomic din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava va avea loc luni, 18 decembrie a.c., de la ora 19.00, concertul „Reveries” susținut de A-C Leonte (Ana Cristina Leonte – voce & fx, Albert Tajti – claviaturi, Tavi Scurtu – tobe, Michael Acker – bass).

Potrivit organizatorilor, „Reveries” este un proiect care combină jazzul cu muzica electronică, psihedelică și experimentală într-un periplu sonor în care totul este posibil cu ajutorul armoniilor vocale, a texturilor electronice și a improvizațiilor colective, reprezentând o sinteză a experiențelor muzicale din ultimii ani ai solistei și ai companionilor ei de încredere.

Aceștia prezintă o serie de compoziţii menite să contureze o stare de visare lucidă, reprezentând nu doar o încercare de evadare, ci mai degrabă o invocare, atât în conştiinţa muzicienilor, cât şi în cea a ascultătorilor, a ideii de transcendenţă, de relaţionare cu ceea ce este mai presus şi dincolo de starea de spirit necesară pentru simpla supravieţuire în lumea materială.

Premiera proiectului a avut loc la Arcub in cadrului stagiunii curatoriata de Lucian Ban, ARTIST IN RESIDENCE, și s-a bucurat de prezența specială a trio-ului vocal Marina Arsene, Nicoleta Gavriliță & Roxana Ardelean (The Twisters).

„Reveries” a fost deja prezentat pe scenele celor mai importante festivaluri din țară (Jazz TM, Bucharest Jazz Festival, Waha, Femei pe Matasari) și se va materializa într-un al treilea album de autor semnat A-C Leonte undeva la începutul anului 2018.

Prețul unui bilet este de 10 de lei pentru publicul larg, accesul studenților, elevilor și pensionarilor fiind gratuit.

Biletele se pot achiziționa de la sediul CCS și on-line de pe ccs-sv.ro ; biletesuceava.ro. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0752/092.606.


Intră acum și în grupul de