O nouă ediție a Târgului de Nunți Bucovina, în perioada 9 – 11 februarie, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteriat cu Iulius Mall organizează, în perioada 9-11 februarie a.c., cea de-a XI-a ediție a Târgului de Nunți Bucovina.

Potrivit biroului de presă al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, evenimentul, devenit unul de referință pe piața târgurilor din județul Suceava, va avea loc în incinta Iulius Mall Suceava, la etajul I, programul de vizitare fiind între orele 10:00-22:00.

Astfel, timp de trei zile, cel mai mare și reprezentativ târg de nunți din Suceava va reuni cei mai importanți expozanți din domeniu, branduri de renume.

„Evenimentul este un mod excelent de a afla de la experții din domeniu  noile trenduri în materie de nunți pentru anul 2018  și de a găsi răspunsuri la toate întrebările pe care vi le puneți.

Ne dorim să vă inspirăm, să vă informăm și să pregătim împreună ziua dumneavoastră specială, astfel aducem în atenția dumneavoastră atât serviciile necesare organizării unei nunți perfecte, cât și o gamă variată de furnizori pentru a vă putea alege produsele dorite și de cea mai bună calitate, pe gustul și bugetul fiecăruia”, a arătat sursa citată.

Organizatorii Târgului de Nunți Bucovina au menționat că toți cei interesați vor putea admira cele mai noi colecții de rochii de mireasă, rochii pentru domnișoare de onoare, rochii de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare și de ocazie, dar și voaluri, pălării, coafură, cosmetică, aranjamente florale, buchete de mireasă, decorațiuni săli, baloane, fântâni de ciocolată, huse pentru scaune, invitații, focuri de artificii, sonorizare evenimente, foto & video, săli pentru organizare de evenimente, torturi, produse de cofetărie, panificație și dulciuri, lumânări, închirieri limuzine, și altele.

„Fii pe frecvența Viva FM care transmite live în cadrul târgului pentru a fi la curent cu noutățile din domeniu și nu rata premiile surpriză care vor fi oferite de expozanții prezenți la Târgul de Nunți Bucovina 2018. Dragi viitoare cupluri, se anunță o ediție cu numărul XI plină cu surprize și noutăți, așa că nu o puteți rata! Vă așteptăm alături de noi pentru a nu rata discounturile oferite de expozanți doar pe perioada manifestării!”, au transmis organizatorii evenimentului.

 


Intră acum și în grupul de