Spectacolele lunii februarie, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava

În luna februarie, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, vor fi opt spectacole, atât producții proprii, cât și spectacole invitate.

Potrivit reprezentanților Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, publicul sucevean va putea urmări joi, 1 februarie, și marți, 6 februarie, de la ora 19:00, spectacolul „3 Surori”, de A.P. Cehov, în regia Catincăi Drăgănescu, o coproducție Punctart și Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

Un alt spectacol, „Kebab”, de Gianina Cărbunariu, în regia lui Daniel Iordan, va fi pus în scenă pe 2 februarie, de la ora 19:00, și pe 5 februarie de ora 17:00.

De asemenea, pe 11 februarie, de la ora 19:00, se va juca „Povestea Unirii”, în regia lui Ovidiu Lazăr, un spectacol invitat pus în scenă de actori ai Ateneului din Iași.

Pe 12 februarie, de la ora 19:00, publicul sucevean va putea urmări piesa „Tigrul din orașul nostru”, de Gianina Cărbunariu, în regia lui Bobi Pricop.

Un spectacol pentru copii, „Harap Alb”, pus în scenă de Teatrul „Luceafărul” Iași, se va juca pe 14 februarie, de la orele 11:00 și 13:00.

Sfârșitul lunii februarie va aduce și o premieră pe scena suceveană, astfel publicul va putea urmări pe 28 februarie, de la ora 19:00, spectacolul „Sub apă”, de Ella Carmen Greenhill, în regia lui Sebastian Marina.

Biletele pentru aceste spectacole se pot rezerva la numărul de telefon 0759 048 677 sau pe adresa de e-mail bilete@teatrulmateivisniec.ro.

De menționat este faptul că începând din acest an instituția teatrală suceveană acordă facilități spectatorilor fideli prin abonamente și reduceri de grup.

loading...