32 de expozanți participă la Târgul de Nunți Bucovina de la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteriat cu Iulius Mall organizează, în perioada 9-11 februarie a.c., cea de-a XI-a ediție a Târgului de Nunți Bucovina. La eveniment sunt așteptați să participe 32 de expozanți din domeniu, branduri de renume.

Potrivit biroului de presă al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, evenimentul, devenit unul de referință pe piața târgurilor din județul Suceava, va avea loc în incinta Iulius Mall Suceava, la etajul I, programul de vizitare fiind între orele 10:00-22:00.

Sursa citată a arătat că cei care doresc să organizeze o nuntă de neuitat vor putea afla de la experții din domeniu noile trenduri în materie de nunți pentru anul 2018.

Astfel, la eveniment sunt asteptați să participe 32 de expozanți: specialiști în domeniul rochiilor de mireasă – casa de modă My Bride Zimbru, casa de modă Mirandi prezentată de Boutique Mariage; ținute de mire de la classic Made to Measure până la modern, prezentate de renumitul brand Louis Purple;  inele și verighete cu pietre prețioase pentru toate bugetele – Atlantis Gold, Ella Bijou, Astoria Gold, Stil Biju; zeci de idei pentru decoruri de nuntă, buchete mireasă, coafuri, torturi și prăjituri, focuri de artificii, servicii foto-video, invitații de nuntă și mărturii, agenții de turism, săli și servicii restaurant, produse cosmetice, mașini de epocă.

De asemenea, și-au anunțat participarea la eveniment Parisian Floreps, QUEEN Garden Flowers, Crystal Mariage, Cozonac Bujor, Elsira, Ambianța, Mirocom, Fotograf Edy Guadagnini, RBT Magic-Cutiuța cu amintiri, Publiserv, Deluxe Cards, Enetha, Indigo Cards, TBZ Transilvania, Lens Mariage, White Dream, Casa Dulce Botoșani, Cofetăria Deluxe, Betty Ice; Caii Bucovinei – serviciu de trăsuri trase de cai.

Mai mult, viitoarele mirese vor putea afla de la specialiștii în make-up și hairstyling cum să obțină un look de excepție în ziua nunții.

„Fii alături de doi și pe frecvența Viva Fm, care va transmite live din cadrul târgului, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și nu uita să completezi taloanele care vor fi oferite de expozanții prezenți la Târgul de Nunți Bucovina 2018 pentru tombola organizată în cadrul evenimentului. Pentru a descoperi premiile oferite puteți accesa pagina de facebook: https://www.facebook.com/targuldenunti/ . De asemenea, sâmbătă și duminică începând cu orele 16, atmosfera va fi completată de recitaluri live susținute de artiștii Alexandru Recolciuc, Iosefina Telescu, Formația Imperial”, au transmis organizatorii evenimentului.


Intră acum și în grupul de