Spectacolul de teatru „All inclusive”, pe scena Casei de Cultură din Suceava

Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava găzduiește luni, 7 mai a.c., de la ora 19.00, spectacolul de teatru „All inclusive”, o comedie spumoasă, presărată cu situaţii de o ironie comică şi replici de tot hazul. Regia spectacolului este semnată de Vlad Zamfirescu, iar scenografia de Mădălina Marinescu.

Acţiunea gravitează în jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) şi fiica lor Adele (Diana Roman). Ajunşi în preajma vârstei de 40 de ani, cu o fiică de 20, cei doi părinţi par să fie într-o căutare perpetuă a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viaţa până în acel moment.

Existenţa lor ia o turnură neaşteptată atunci când Adele, tânără studentă, anunţă că trăieşte o poveste de dragoste şi aşteaptă un copil de la nimeni altul decât profesorul ei Vincent (Vlad Zamfirescu). Iar tatăl Adelei, Maurice (Marius Manole) traveresează criza vârstei de mijloc crezând că îşi va găsi fericirea chiar în braţele veselei Monique (Mirela Oprişor), sora iubitului fiicei sale.

„Nu pierdeţi întâlnirea cu nume reprezentative ale noii generaţii de aur a teatrului românesc, în această nouă comedie spumoasă în care hohotele de râs se împletesc cu trăirea autentică şi cu momentele de mare tensiune emoţională”, au anunțat organizatorii spectacolului.

Prețul unui bilet este de 100 de lei, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari de 80 de lei. (M.T.)