Musicalul „Put Your Hands in the Air”, pe scena USV


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava găzduiește joi, 19 aprilie a.c., de la ora 19.00, în Auditorium „Joseph Schmidt”, musicalul „Put Your Hands in the Air”, un spectacol ce „spune povestea celei mai frumoase vârste, cu tentații periculoase, adrenalină, viraje și răsturnări de situație la finalul cărora dragostea și tinerețea triumfă într-un delicios happy end”.

„Musicalul este un gen recunoscut internațional mai ales în America… visul nostru. Broadway este unul dintre cele mai faimoase, poate chiar cel mai faimos centru de teatru din univers, care deja face pubicitate celorlalte piețe de musical precum West-End, Anglia. Dați-mi un exemplu de musical românesc! Nu avem. Nu avem niciun titlu… până acum. Până acum nu AVEAM niciun titlu. Victoria Art vine cu o inovație în rândul artei românești, un musical 100% original. Putem dezvolta un întreg cult în România prin acest musical”, spune Rareș Fota, scenaristul și unul dintre coregrafii spectacolului.

Spectacolul „Put Your Hands in the Air” este regizat de Julieta Georoiu și Liviu Chițu, după un scenariu de Rareș Fota. Coregrafia este semnată de Rareș Fota și Toria Drăgulescu, iar muzica îi aparține lui Romeo Dediu (Holograf), pe versuri de Minioneta Georoiu și Tudor Dumitru.

Prețul unui bilet este de 10 lei, iar accesul studenților este gratuit pe baza de invitație. Invitațiile se pot procura de la sediul CCS, iar biletele se poat achiziționa și on-line de pe ccs-sv.ro; biletesuceava.ro. (M.T.)


Intră acum și în grupul de