Festivalul „Zile și Nopți Studențești” la USV începe luni cu concertul trupelor Subcarpați și Odyssey. Peste o sută de evenimente sunt programate în umătoarele trei săptămâni

Cea de a VIII-a ediție a Festivalului „Zile și nopți studențești” (ZNSt) începe luni, 7 mai 2018, cu un concert al trupelor Subcarpați și Odyssey, pe Esplanada Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), în jurul orei 20:00, anunță organizatorii.

Potrivit unui comunicat de presă, mai mult de 100 de evenimente se vor desfășura pe parcursul celor trei săptămâni, sub egida Festivalului ZNSt @ USV 2018, incluzând concursuri studențești individuale și pe echipe, evenimente educaționale extra-curriculare, spectacole de muzică, teatru și film, jocuri și activități sportive, conferințe și ateliere de lucru, acțiuni civice și seri sociale. Intrarea la aceste evenimente este liberă, în limita locurilor disponibile.

Festivalul „Zile și nopți studențești” este un proiect coordonat de Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), împreună cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și Casa de Cultură a Studenților Suceava, cu implicarea activă a Grupului de Inițiativă al Studenților din Basarabia (GIRB), Asociației Studenților din Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor (FIRESC), Asociația Europeană a Studenților în Drept (ELSA), Asociația Internațională a Studenților în Științe Economice și Comerciale (AIESEC), Clubul de Marketing și Asociația Studenților Implicați în Dezvoltarea Carierei (ASTIDC).

ZNSt @ USV 2018 propune o abordare non-formală, cu scopul de a atrage și implica studenții și elevii în activități extracurriculare de natură educațională, culturală, sportivă, socială și civică, precum și de a dezvolta voluntariatul și capacitățile organizatorice ale studenților USV.

Vezi aici programul manifestărilor