FOTO S-a deschis Salonul Auto Bucovina, ediția a XV-a. Peste 130 de autovehicule pot fi admirate pe esplanada Casei de Cultură din Suceava


Intră acum și în grupul de

Cea de-a XV-a ediție a Salonului Auto Bucovina a fost deschisă oficial, vineri, 15 iunie a.c., pe esplanada Casei de Cultură din Suceava. Salonul Auto Bucovina este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în perioada 14 – 17 iunie 2018, programul de vizitare fiind între orele 09:00 -19:00.

Preşedintele executiv al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că sucevenii vor putea admira la ediția din acest an a Salonului peste 130 de autovehicule, fiind expuse peste 20 de mărci auto.

„Avem o esplanadă neîncăpătoare, sunt prezente peste 130 de autovehicule. Este un salon foarte încărcat, puteți regăsi o paletă vastă de exponate, de la cele exclusiviste până la utilitare și camioane, de la mașini retro până la mașini cu propulsie hibridă sau electrică. De la un an la altul, prezența dealerilor și a unui număr așa de mare de mașini confirmă interesul pentru zona auto, iar salonul din acest se prezintă atât cu oferta de autovehicule, dar și cu servicii derivate, precum finanțări, service sau echipamente”, a spus Lucian Gheorghiu.

La Salonul Auto Bucovina 2018 sunt expuse pe o suprafață de 3700 mp cele mai noi modele ale celor mai importanți dealeri auto din județul Suceava și Iași, respectiv Auto Schunn, Darex Auto, Eurospeed, Fetcom, Revlaco Motors, Auto Mitric, Casa Auto.

Astfel, sucevenii pot vedea mărci precum Mercedes, Dacia, Renault, Nissan, Toyota, Volkswagen, Audi, DAF, Iveco, Tatra,  Citroen, Land Rover, Jaguar, Honda, Jeep, Peugeot, Mitsubishi, Opel, Mazda, Hyundai.

De asemenea, la eveniment participă și Bucovina Tuning, firmă specializată în domeniul de tuning auto, firmele de asigurări Generali și Destine Broker, precum și Diesel Service Bosanci și Romfour.

Tototdată, această ediție aduce, și în acest an, mașini de epocă, limuzine, mașini hibrid.

Conform organizatorilor, pe perioada Salonului Auto Bucovina, expozanții îi întâmpină pe suceveni cu sesiuni de drive test, oferte speciale, reduceri, dar și premii.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de