Suceava Air Show 2018, sâmbătă, la Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare”


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava și Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava organizează sâmbătă, 4 august a.c., între orele 16.00 – 21.00, cea de-a VII-a ediție a spectacolului aviatic Suceava Air Show 2018.

Evenimentul se va desfășura pe Aeroportul Suceava și va reuni așii aviației, dar și parașutiști de elită, care vor încânta publicul cu demonstrații aeriene și acrobații uluitoare.

„Adrenalina celei de-a VII-a Ediții a mitingului aerian va fi asigurată de profesioniști din elita Aeroclubului României cu formația Hawks of Romania, Iacării Acrobați și pilotul lituanian Jurgis Kairys, o legendă a acrobațiilor aeriene, piloții Asociației Bucovina Fly Club, precum și de ”tăticul elicopterelor” Ka-26 care va zbura la ”firul ierbii”!”, au anunțat organizatorii evenimentului.

Aceștia au precizat că surpriza ediției din acest an este Formația ASALT care va oferi un spectacol aviatic de excepție cu două aeronave de înaltă acrobație, SKYBOLT of Romania.

Intrarea la eveniment este liberă. Cei care vor dori să ajungă la aeroport vor avea la dispoziție mijloacele de Transport Public Local din Municipiul Suceava, din 30 în 30 de minute, din stația Centru, începând cu ora 13:00.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de