ÎN DIRECT- Ziua Comunei Moara și Ziua Recoltei la Moara-Deschidere oficială


Intră acum și în grupul de

Primăria comunei Moara organizează duminică, 19 august a.c., prima ediție a evenimentului „Ziua Comunei Moara”. De asemenea, tot duminică se va desfășura și prima ediţie a Zilei Recoltei, cele două manifestări fiind organizate la inițiativa primarului comunei Moara, Eduard Ferdinand Dziminschi.

 

Ziua comunei Moara

prima editie 19 august 2018

Gepostet von NewsBucovina.ro am Sonntag, 19. August 2018

Ziua comunei Moara

prima editie 19 august 2018

Gepostet von NewsBucovina.ro am Sonntag, 19. August 2018

 

Ziua comunei Moara

prima editie 19 august 2018

Gepostet von NewsBucovina.ro am Sonntag, 19. August 2018

 

Sărbătoarea comunei Moara va începe la ora 12.00, cu o slujbă religioasă, după care, de la ora 13.00, va avea loc festivitatea de decernare a titlurilor de Cetăţean de Onoare și premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

De la ora 14.00, pe stadionul din Moara va avea loc un spectacol folcloric prezentat de Diana Călinescu, la care vor participa mai mulți interpreți și ansambluri apreciate din județ.

Astfel, pe scenă vor urca Angelica Flutur, Andreea Chisăliță, Laura Erhan, Roxana Lupu, Sabina și Alexandra Holotă, Emilia Frumușanu, Teodora și Dana Seserman, Roxana Oțet, Diana Călinescu, Alexandru Brădățan, Mihai Hrincescu, Marius Zgîianu, Ansamblul Studențesc „Arcanul”, Ansamblul „Bucovina” al Școlii de Arte „Ion Irimescu”, Grupul Tradițional „Dor” și soliștii Anamaria Ieremie și Andrei Mihailov.

Primarul din Moara, Eduard Ferdinand Dziminschi, a precizat pentru NewsBucovina că acest eveniment a luat naștere ca urmare a dorinței cetățenilor din comună de a avea o sărbătoare a lor, având în vedere că manifestări similare se organizează și în alte localități.

„Este o hotărâre de Consiliu Local, în care s-a stabilit ca în fiecare an, în prima duminică după Sfânta Maria, să organizăm Ziua Comunei Moara. Sper ca lumea să se simtă bine și să fie o sărbătoare și o manifestare de bucurie pentru toți locuitorii și o mulțumire lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a dat anul acesta, cu bune cu rele trebuie să-i mulțumim”, a spus primarul din Moara, Eduard Ferdinand Dziminschi, menționând că acest eveniment este organizat din sponsorizări.


Intră acum și în grupul de