Începutul școlii la Iulius Mall Suceava: expoziție interactivă despre corpul uman, ateliere de creație pentru copii și premii cool la cumpărături, premii instant, dar și o bicicletă electrică Pegas, o trotinetă electrică Pegas și un iPhone X

A început școala, a început și distracția la Iulius Mall Suceava! Prichindeii au parte de zile pline cu activități captivante și creative, iar cumpărăturile celor care caută ținute din colecțiile de sezon sunt răsplătite cu premii cool.

Nu ai ajuns încă la Iulius Mall Suceava să vizitezi „The Human Body Adventure”, expoziția interactivă care îi transformă pe copii în „medici” iscusiți? Mai ai timp până duminică, 16 septembrie! Zilnic, între orele 10.00 și 20.00, cei mici pot descoperi corpul uman, prin joc și joacă, la parter. „The Human Body Adventure” este organizată de Iulius Mall Suceava, în parteneriat cu Centrul Medical Bucovina, și se adresează copiilor cu vârsta între 5 și 14 ani.

Costumați cu halate de doctori, cei mici pornesc într-o incursiune care le dezvăluie cum funcționează creierul și cele cinci simțuri, auzul, văzul, pipăitul, mirosul și gustul, descoperă informații și curiozități despre schelet și oase, mușchi și piele, cum funcționează inima și sistemul respirator, fac experimente și multe altele.

Expoziția beneficiază de sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, ai cărei studenți le explică informațiile pe înțelesul lor. Elemente de butaforie de o calitate excepțională, precum cele de muzeu, o masă de operație interactivă și o aplicație de realitate augmentată cu ajutorul căreia pot vedea organele interne și mișcarea lor fac experiența și mai captivantă. Micii „doctori” pot face și fotografii haioase, la panourile transparente cu sistemele vieții, iar la final primesc diplome de merit.

Vezi cât de distractiv și interesant este pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava! Prețul unui bilet este de 10 lei, iar rezervările se pot face prin e-mail la adresa rezervari@iuliusmall.com sau la telefon 0230/208.700.

Veștile bune continuă pentru cei mici! Sâmbătă, ștrengarii sunt așteptați la atelierele creative, de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii. În această săptămână, cei mici se vor distra învățând să realizeze tablouri cu floarea soarelui din semințe. La final, creațiile vor înfrumuseța camerele micilor artiști. Toate materialele necesare sunt puse la dispoziție de Iulius Mall Suceava, iar participarea este gratuită. Înscrierile se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.

 

Ești amator de modă și cumpărături? Până la finalul săptămânii, sesiunile de shopping te ajută să transformi „Back to School” în „Back to Cool”. Este simplu! Cumperi în valoare de minimum 100 de lei de la brandurile îndrăgite și te înscrii cu bonurile fiscale în aplicația electronică de la Centrul Info.

Primii 175 de participanți din fiecare zi sunt răsplătiți cu un premiu instant: boxă portabilă, căști, power bank, selfie stick, popsocket, cosmetice sau băuturi răcoritoare. Pe 16 septembrie, în urma tragerii la sorți, vor fi desemnați cei trei mari câștigători ai campaniei, cărora Iulius Mall Suceava le va oferi o bicicletă electrică Pegas, o trotinetă electrică Pegas și un iPhone X. (C.P.)