Conferința ”Smart Start USA – Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești”, la USV


Intră acum și în grupul de

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava găzduiește joi, 11 octombrie a.c., de la ora 10.30, în Auditorium „Joseph Schmidt”, conferința „Smart Start USA – Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești”.

Potrivit organizatorilor, programul Smart Start USA urmărește finanțarea și facilitarea accesului unui număr de cel puțin 10.000 de IMM-uri și antreprenori români, anual, pe piețele internaționale, atenția principală fiind acordată pieței Statelor Unite ale Americii.

„Într-o primă etapă, mediul de afaceri român va avea posibilitatea de a intra în contact direct cu realitățile pieței americane, în acest moment, prea puțin cunoscută în România. Prin intermediul programului societățile comerciale cu capital românesc vor fi conectate la oportunități concrete de dezvoltare profitabilă a business-ului și de extindere a brand-urilor proprii în medii economice dinamice și competitive”, a menționat sursa citată.

Bugetul alocat finanțărilor companiilor cu capital românesc, prin intermediul Smart Start USA, este de 500 mil. dolari.

Evenimentul este organizat de Fundația Laufer, Camera de Comerț și Industrie a României, Academia de Studii Economice din București, împreună cu partenerii de implementare ai programului Smart Start USA.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de