Spectacolul de operă „Bărbierul din Sevilla”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava va găzdui sâmbătă, 24 noiembrie a.c., de la ora 19.00, spectacolul de operă „Bărbierul din Sevilla”, de Gioachino Rossini, după comedia cu același nume, scrisă de Pierre Beaumarchais.

Evenimentul este organizat de Orchestra și Corul Opera Vox, iar invitați speciali sunt: în rolul bărbierului Figaro – baritonul Fernando Araujo, profesor la Academia Mozarteum din Salzburg; în rolul Rosinei – soprana Cristina Simionescu, de la Opera Română din Iași; în rolul Contelui Almaviva – tenorul Mihai Irimia, de la Opera Română din Brașov.

 

La pupitrul dirijoral se va afla prof. univ. dr. Leonard Dumitriu, de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu”.

Regia spectacolului aparține lectorului universitar Ligia Ghilea, de la Academia de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Biletele costă 50 lei (40 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de