Zeci de mii de suceveni au sărbătorit, în week-end, 10 ani de Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Energie, culoare, strălucire, spectacol și magie. Așa poate fi definit week-end-ul în care zeci de mii de suceveni au celebrat 10 ani de Iulius Mall. Surprizele au fost pe placul tuturor invitaților la petrecerea aniversară, fiind evenimente desfășurate în premieră în regiune. Vezi cât de frumos a fost pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava!

 

Sesiunile de shopping cu promoții de Black Friday și oferte aniversare s-au prelungit pentru întreg week-end-ul. În plus, clienții Iulius Mall Suceava au răspuns cu entuziasm invitației de a sărbători împreună un deceniu de activitate a îndrăgitei destinații de cumpărături și relaxare. Și au avut toate motivele să fie surprinși, pentru că au avut parte de spectacole de poveste.

Cei veniți sâmbătă la Iulius Mall s-au întâlnit cu păsări gigantice și personaje ireale, într-un dans cu adevărat impresionant. Trupa franceză de street theatre Remue Ménage a cucerit instant publicul cu show-ul „Flamingo Roz”. Salturi spectaculoase, dansuri fascinante, păsări fantastice și o atmosferă antrenantă au fost elementele care au adus uimire și zâmbete pe chipurile publicului de toate vârstele.

 

În plus, cei mici l-au întâlnit pe magicianul Lorenzo – Cristian, alături de care au descoperit trucuri haioase și iluzii optice surprinzătoare. Împreună cu invitatul special, prichindeii au descoperit „Magia Copilăriei”, iar despre fericirea lor vorbesc aplauzele care l-au răsplătit pe faimosul iluzionist.


Intră acum și în grupul de