Cea de-a XII-a ediție a Târgului de nunți Bucovina va avea loc în perioada 14 – 17 februarie, la Iulius Mall Suceava

Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Iulius Mall Suceava organizează, în perioada 14 – 17 februarie a.c., cea de-a XII-a ediție a Târgului de nunți Bucovina, cel mai reprezentativ târg de nunți din Suceava.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este un mod excelent de a afla de la experții din domeniu ce este la modă și de a găsi răspunsuri la toate întrebările pe care vi le puneți în legătură cu organizarea unei nunți sau eveniment festiv.

„Târgul de Nunți Bucovina te va inspira sa alegi tematica care poate va fi una romantică, provensală, cu accente travel, shabby chic sau cu multă lavandă, căci este aleasa anului 2019. De asemenea, cei care urmează să devină miri, vor avea ocazia să aleagă ținute prezentate de designeri celebri care vor putea să te informeze cum să-ți alegi rochia de mireasă sau costumul de mire pentru a avea o ținută potrivită cu personalitatea ta, elegantă sau comodă. Vă invităm să probați cât mai multe stiluri și modele pentru a descoperi ținuta care vă avantajează. În plus, firmele de bijuterii vă aduc în atenție cele mai noi trenduri și modele în materie de verighete și inele de logodnă”, au transmis reprezentanții Camerei de Comerț Suceava.

Sursa citată a menționat că la târg vor participa și firme specializate în decorațiuni, aranjamentele florale în culori și forme inedite, experți în imagine – fotografie și filmare profesională, saloane de înfrumusețare.

„Pentru ca nunta să fie exact așa cum v-ați propus, reprezentații restaurantelor prezente la târg sunt deschiși să discute orice detaliu care este important pentru dumneavoastră, de la numărul de locuri, meniu și toate celelalte detalii de finețe care să corespundă cu dorințele dumneavoastră. De asemenea firmele de cofetărie te vor informa despre ce este nou și cum să-ți alegi tortul sau prăjiturile pentru a-ți surprinde invitații”, menționează reprezentanții Camerei de Comerț Suceava.

Aceștia au mai arătat că Târgul de nunți Bucovina a devenit unul de referință pe piața târgurilor în domeniu, numărul expozanților și vizitatorilor crescând de la an la an, devenind astfel cel mai mare și cel mai important târg de nunți din Suceava.

Toți vizitatorii târgului vor putea participa gratuit și la o tombolă cu premii surpriză, iar expozanții vor oferi discounturi pe toată perioada manifestării.

(M.T.)