Un week-end de poveste pentru copii, la Iulius Mall Suceava: ateliere de creație, face painting, premii și multe alte surprize

Iulius Mall Suceava a pregătit un program special pentru copii, de ziua lor: șapte ateliere de creație, activități captivante și distracție neîntreruptă.

Luna iunie stă sub semnul copilăriei, așa că primul week-end din Cireșar este dedicat celor mici, la Iulius Mall. Sâmbătă, pe 1 iunie, maratonul distracției începe la ora 11.00, cu prima sesiune a atelierelor de creație susținute de Creativ & Deco, în cadrul cărora prichindeii vor realiza un dozator de săpun din plastilină 5D. De la ora 12.00, ștrengarii care iubesc prietenii necuvântători vor putea colora și decora un papagal de lemn. În următoarea sesiune creativă, de la ora 13.00, copiii vor face un coș pentru jucării, astfel încât camera lor să fie mereu curată. Iar pentru a păstra o amintire de Ziua Copilului, fotografia preferată va putea fi pusă în rama foto meșteșugită la întâlnirea de îndemânare și imaginație de la ora 14.00. Ultima activitate de sâmbătă, de la ora 15.00, este recomandată copiilor cu vârsta de peste cinci ani, care învață cusutul pe diferite figurine amuzante.

Și duminică va fi zi cu distracție pentru năzdrăvani, atunci când sunt programate alte două ateliere de creație: de la ora 11.00 – modelaj cu plastilină 5D, iar de la ora 12.00 – confecționare coș de jucării.

Sâmbătă, în intervalul 11.00 – 16.00, și duminică, între orele 11.00 și 13.00, cei mici vor avea parte și de alte activități interesante: face painting, jocuri cu baloane și alte surprize. În plus, de ziua lor, prichindeii vor fi întâmpinați cu premii dulci.

Întreaga lună iunie Iulius Mall Suceava va fi locul ideal pentru a sărbători copilăria, pentru că, în fiecare duminică, cei mici primesc invitație la teatru. „Frumoasa din Pădurea Adormită”, „Aventuri cu domnul Goe” și „Jack și vrejul de fasole” sunt poveștile care îi vor conduce în universul fascinant al imaginației.  

loading...