Lucrarea pe pânză „Timp şi Text 65” a artistului sucevean Constantin Severin, expusă la Marsilia


Intră acum și în grupul de

Lucrarea artistului sucevean Constantin Severin intitulată „Text şi Timp 65”, 50×60 cm, ulei pe pânză, ce face parte din seria Expresionismul Arhetipal, conceptual lansat de artist, şi care începe să se impună în lumea artei contemporane, va fi expusă la Marsilia. „Un proiect incitant pe scena artei contemporane a fost gândit de patronii galeriei de artă Marseille Project din Marsilia – Franţa, tinerii artişti şi curatori Lira Kay, originară din Rusia şi Daniel Kanaan, originar din SUA. O galerie de artă care încurajează noile experimente şi dialogul în arta actuală, mai ales prin schimburile internaţionale”, afirmă Constantin Severin.
Dintre miile de artişti de valoare din întreaga lume în curs de afirmare, ei au selectat peste 30 de artişti internaţionali favoriţi, care vor fi prezenţi fiecare cu câte o lucrare în cadrul proiectului Spring projection/Proiecţie de primăvară, ce se va desfăşura între 19 şi 22 martie 2009.

„Noutatea constă în faptul că într-o galerie reală vor fi prezente opere de artă virtuale, deoarece toate lucrările selectate vor fi proiectate permanent pe pereţii galeriei în mărime naturală. La vernisajul acesta inedit vor fi prezenţi atât artişti, cât şi publicul iubitor de artă din Marsilia, care se va familiariza timp de câteva zile cu arta unor artişti vizuali de talie internaţională prezenţi ulterior pe simeze cu lucrările lor”, precizează artistul sucevean.


Intră acum și în grupul de