CJ Suceava deschide “Paştele în Bucovina” cu blonda de la Turism, Elena Udrea


Intră acum și în grupul de

Ministrul Turismului, Elenea Udrea, va fi prezentă vineri, la Suceava, la deschiderea oficială a manifestărilor din cadrul programului Consiliului Judeţean „Paştele în Bucovina”. Ministrul se află pentru a doua oară la Suceava, prima dată venind în luna ianuarie a acestui an, la un seminar pe probleme de turism.

De data aceasta ea va participa alături de oficialităţile locale şi judeţene la lansarea programului, care va avea loc în centrul Sucevei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat marţi că deja se lucrează intens pentru realizarea scenei pe care vor avea loc manifestările de deschidere şi că lucrările în cadrul programului de curăţenie sunt în grafic, primarii primind destul de bine provocarea lansată de şeful executivului judeţean sucevean.

„Le mulţumesc primarilor că se implică în problematica curăţeniei. Am văzut că au început deja să realizeze şi marcajele rutiere. Se lucrează peste tot la curăţenie şi mai fac un apel la primari să se implice şi în ecologizarea parcărilor din jurul mănăstirilor”, a mai spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de