Spectacolul pentru copii „Pupăza din tei” și târg handmade, duminică la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

În această duminică, 28 iulie, Teatrul la Cinema București va pune în scenă spectacolul interactiv pentru ștrengari „Pupăza din tei”, care va avea loc la Iulius Mall din Suceava.

Show-ul prezintă un colaj al porturilor, obiceiurilor și poveștilor românești, așa cum sunt ele surprinse în „Amintiri din copilărie”, de Ion Creangă. Piesa este o pildă pentru copii, care vor descoperi peripețiile lui Nică și cum este răsplătită obrăznicia și lenea. Întregul spectacol este un fragment al vieții rurale autentice și al copilăriei frumoase, cu năzdrăvăniile ei. Cei mici vor fi implicați în poveste și în jocurile personajelor.

Totodată, în acest sfârșit de săptămână, Iulius Mall Suceava găzduiește Târgul Handmade, destinația celor care doresc să completeze garderoba de vară cu articole în tendințe, vesele și cu design deosebit.

Pasionatele de modă vor găsi aici bijuterii realizate din pietre prețioase și semiprețioase, dar și din materiale neconvenționale, meșterite prin tehnici handmade, precum şi multe alte accesorii care să le exprime personalitatea și să imprime o notă originală ținutelor de sezon. În plus, vor putea alege și alte obiecte lucrate manual, piese vestimentare, cosmetice naturale, decorațiuni etc.

De asemenea, la mall-ul sucevean continuă tombola verii, unde sunt puse la bătaie mai multe premii, precum și bilete la festivalurile Untold și Afterhills.


Intră acum și în grupul de