“Vis de artist” în “Zbor de primăvară”, la Dom Polski


Intră acum și în grupul de

Asociaţia culturală “Vis de artist”, în colaborare cu Teatrul “Mihai Eminescu” şi Casa Armatei din Botoşani, a prezentat duminică, începând cu ora 17:00, în sala Dom Polski din Suceava, spectacolul “Zbor de primăvară”. Evenimentul, care a marcat lansarea CD-ului micuţilor membri ai grupului “Vis de artist”, a fost realizat de prof. Cătălina Constantinovici, preşedinta Asociaţiei Culturale în colaborare cu Asociaţia cultural-sportivă “Pro Dance”.

Marena Funduianu, Bianca şi Dayana Iacob, Andreea Prepeliţă, Ruxandra Baciu, Adelina Viciriuc, Simona Necşanu, Măriuca Nicolau, Alexandra şi Andreea Grigoroşcuţă, Amalia Rotariu, Ioana Mititelu, membrii grupului “Vis de artist”, împreună cu prietenii lor de la “Pro Dance”, au transformat pentru o oră sala Dom Polski într-un spaţiu propice visării, spectatorii putând să retrăiască bucuriile copilăriei pe care micii artişti le-au prezentat prin cântec şi dans.

Protagoniştii au prezentat publicului melodiile de pe albumul “Zbor de primăvară” şi au adus în prim plan personajele fantastice din minunatele poveşti ale copilăriei. Schimbând de 3 ori ţinutele scenice, copiii botoşăneni au susţinut un spectacol care a excelat printr-o coregrafie dinamică, teatralitate şi mult talent. Membrii grupului “Vis de artist” au fost susţinuţi pe scena de la Dom Polski de prietenii lor dansatori de la Asociaţia “Pro Dance”, care au încântat publicul dansând vals, samba, tango, dar şi dans modern.

Spectacolul de lumină şi culoare “Zbor de primăvară” a creat prilejul prin care aceşti copii minunaţi şi-au exprimat visele tipice vârstei, cântând natura şi spunând poveşti. Evenimentul a reuşit să emoţioneze audienţa, momentele artistice prezentate de cei mici amintind de cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecăruia dintre noi, copilăria.


Intră acum și în grupul de