Trei MacBook Pro și alte 3.000 de premii pot fi câștigate la Iulius Mall Suceava până în 15 septembrie

În curând, clopoțelul va anunța începerea școlii, de aceea, Iulius Mall Suceava te ajută cu pregătirile de Back to School. Vino să îți alegi cele mai cool ținute, rechizite și articole pentru școală din magazinele preferate și poți fi răsplătit cu premii de nota zece: trei MacBook Pro, vouchere pentru și mai mult shopping cu stil și multe alte surprize răcoritoare.

Noile colecții ale brandurilor din Iulius Mall Suceava sunt perfecte pentru a te asigura că vei avea un început de an școlar în tendințe, iar magazinele cu rechizite te surprind cu articole exact pe gustul tău. Așa că vino să te pregătești de Back to School la Iulius Mall și ai șansa să primești mai mult! Până pe 15 septembrie 2019, dacă faci cumpărături în valoare de 100 de lei poți câștiga un premiu instant. Zilnic, primii 175 de clienți care vin la Centrul Info cu bonurile fiscale vor fi înregistrați în aplicație și vor câștiga un cadou pe loc: vouchere în valoare de 100 de lei la brandurile fashion Bershka, H&M și Tom Tailor și în valoare de 50 de lei la Kenvelo, Lee Cooper, Intersport, C&A și Cărturești, dar și băuturi răcoritoare.

În plus, în fiecare week-end din campanie, prin tragere la sorți, va fi desemnat câte un câștigător al unui MacBook Pro, pentru ca temele să fie distractive și să ai acces la și mai multă informație. Și pe Instagram se oferă premii! Trebuie doar să urmărești pagina Iulius Mall Suceava pentru mai multe detalii.

Vino la Iulius Mall Suceava și noi te premiem la începerea școlii! Ia-ți doza de inspirație pentru un look cool de aici: https://www.youtube.com/watch?v=QC3-Kc6sqE8! (C.P.)