Film sucevean, la Festivalul “Shots of Dialogue” din Franţa


Intră acum și în grupul de

Filmul de scurt metraj “Don’t think to much. Start Acting” a fost selectat pentru a fi prezentat în perioada 21-26 Mai 2009, la Festivalul de film de scurt metraj “Shots of Dialogue”, organizat la Dinan, în Franţa. Această producţie de scurt metraj a fost realizată în cadrul Clubului de film “RO.UA film”, administrat de AREAS şi Şcoala Populară de Arte “Ion Irimescu” din Suceava.

Clubul “RO.UA film” Suceava a înscris la acest concurs un număr de 6 filme realizate de către tinerii suceveni, iar două dintre ele realizatre în colaborare cu tineri din Cernăuţi. La acest eveniment va participa coordonatorul producţiei, profesor Costel Chirilă, reprezentant AREAS, care s-a arătat profound entuziasmat de această nominalizare.

Clubul de film “RO.UA film” Suceava a fost înfiinţat în vara anului 2008, în cadrul unui proiect de cooperare transfrontalieră cu Ucraina. care a fost implementat de către AREAS, bucurându-se în prezent de un număr de 18 tineri suceveni care desfăşoară activităţi de realizare producţie de film. Acest club cooperează intens cu Clubul de film “RO.UA film” de la Cernăuţi realizat în aceleaşi conditii şi care a beneficiat de echipamente performante destinate instruirii tinerilor în realizarea de producţii video, finanţate de Uniunea Europeană prin proiectul mai sus amintit.


Intră acum și în grupul de