Târgul Imobiliar Suceava


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul a trei zile, în perioada 28-30 MAI, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor se va desfăşura primul eveniment imobiliar din municipiul Suceava din anul 2009, Târgul Imobiliar Suceava (TIS).Târgul este organizat de Tu Şi România, Pro Activ Bussines, Amprent Media şi Pro Credite cu scopul de a veni în întâmpinarea problemelor existente pe piaţă în domeniul imobiliar.

TIS este primul eveniment de acest gen din municipiul Suceava care reuneşte jucătorii pieţei, în cea mai importantă expoziţie imobiliară.
În actuala conjunctură economică, când criza financiară mondială a lăsat o amprentă grea pe piaţa imobiliară, inclusiv pe cea romanească, Târgul Imobiliar Suceava se doreăte a fi evenimentul care creează oportunităţi de afaceri, care aduce laolaltă dezvoltatori şi cumparatori, care aşează la aceeaşi masă cererea şi oferta, expoziţia care ne va arăta cine şi ce construieşte în municipiul Suceava.

Târgul Imobiliar Suceava (TIS) va reuni constructori, developeri, agenţii imobiliare, finanţişti care vor prezenta cele mai bune oferte imobiliare şi financiare, atât publicului larg, dar şi specialiştilor în domeniu.

Ţinta organizatorilor este permanentizarea acestui eveniment care, an de an, va creşte ca valoare, astfel încât să devină un pol de atracţie pentru cumpărătorii de locuinţe, pentru investitorii imobiliari şi pentru dezvoltarea relaţiilor de afaceri în acest domeniu între firmele care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Suceava.

La Târgul Imobiliar Suceava sunt aşteptaţi un număr record de vizitatori, ţinând cont de faptul că aici pot întâlni adevărate oportunităţi. Dezvoltatorii vin cu discount-uri de neegalat până în prezent, dar şi cu soluţii de finanţare proprii, astfel încât cumpărătorii să poată achiziţiona apartamente cu plata în rate.

În cadrul evenimentului va fi prezent şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi importanţi consultanţi financiari, PROCREDITE BROKER, care doreşte consolidarea poziţiei de piaţă în conditiile actuale de criză financiară şi care vine în intâmpinarea clienţilor cu noi servicii şi produse bancare.

În cadrul TIS vor fi prezente şi oferte de case de vacanţă, terenuri, vile şi spaţii comerciale şi office. Localizarea proprietăţilor scoase la vânzare este atât pentru municipiul Suceava, cât şi pentru zonele turistice ale Bucovinei. Târgul Imobiliar Suceava (TIS) devine, în aceste condiţii, punctul de plecare al oricărei afaceri de succes în acest domeniu !

Pentru TIS, întreaga ofertă imobiliară este prezentă într-un spaţiu de excepţie, în foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor. Expoziţia se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 200 de metri pătraţi şi va aduna cele mai importante companii implicate în mod direct în segmentul imobiliar şi financiar.


Intră acum și în grupul de