Expoziția figurilor de ceară, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

În luna octombrie, Shopping City Suceava găzduiește o expoziție inedită

În perioada 4 – 27 octombrie, clienții centrului comercial pot admira replicile de ceară în mărime naturală a peste 20 de personalități celebre.

            În cadrul expoziției, vor fi expuse exponate de ceară impresionante, lucrate cu o precizie desăvârșită de mai mulți artiști din Bulgaria. Figurile de ceară reprezintă fidel imaginea mai multor personalități celebre în industria muzicii și a filmului, personalități din lumea sportului, mari personalități istorice, precum și figuri politice emblematice.

            Printre exponate, se află figurile de ceară ale unor artiști și actori renumiți precum Smiley, Inna, Ariana Grande, Justin Bieber, Michael Jackson, Mr. Bean, Al Pacino, Robert de Niro, ale fotbaliștilor Gheorghe Hagi, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, tenismenilor Simona Halep și Ilie Năstase, precum și figura Regelui Mihai și cea a lui Nicolae Ceaușescu. Acestea sunt doar câteva dintre celebritățile cu care vizitatorii centrului comercial se pot fotografia pe parcursul expoziției.

Printre sesiunile de cumpărături, toți cei care trec pragul centrului comercial Shopping City Suceava au ocazia, până pe 27 octombrie, să se bucure și de o sesiune de fotografii cu numeroase personalități celebre, istorice și contemporane.

            Expoziția este deschisă zilnic, în incinta Shopping City Suceava, de luni până sâmbătă, între orele 09:00 – 21:00, și duminică, între orele 09:00 – 20:00.

            Intrarea se face pe baza biletului care se achiziționează din zona evenimentului. Costul biletului este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, liceeni, studenți și pensionari.

Pentru grupurile organizate de copii, costul biletului este de 5 lei/copil.

Pentru copiii în vârstă de până la 6 ani intrarea este gratuită.


Intră acum și în grupul de