Expoziție interactivă „First kids on Mars”, ateliere de creație și târg de antichități, la Iulius Mall Suceava

Finalul săptămânii aduce la Iulius Mall Suceava evenimente pentru toate vârstele. Prichindeii pot merge în „expediții” pe Marte sau pot să participe la ateliere de creație, în timp ce adulții sunt așteptați să pătrundă în lumea obiectelor cu patina timpului. Cei care dețin permis de conducere, dar și simplii pietoni, pot urma cursurile de conducere preventivă.

Pe 1 noiembrie 2019, participanţii la traficul rutier au ocazia de a merge la cursurile Napoca Rally Academy, iniţiate şi implementate de către campioni de raliuri. Proiectul își propune să îi sprijine pe şoferi, pentru a deveni mai responsabili, dar și pentru a își îmbunătăţi şi chiar perfecționa abilitatea de a conduce autovehiculele. Teoretice, dar și practice, cursurile desfășurate în parcarea Iulius Mall Suceava, în intervalul orar 12.00 – 16.30, sunt importante pentru fiecare persoană implicată în trafic.

Până pe 10 noiembrie, expoziția interactivă și educativă „First Kids on Mars”, desfășurată la etaj, în zona foodcourt, așteaptă toți copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani să intre în lumea astronauților. Micuții vor parcurge un circuit, îmbrăcați în costume de exploratori, și își vor testa abilitățile în diverse misiuni, în timp ce vor învăța despre Marte și despre gravitație în sistemul solar. Pregătirea unui panou de comandă, lansarea unei rachete sau cunoașterea planetelor prin intermediul robotului Curiosity și a realității augmentate sunt doar câteva dintre provocările pe care le vor primi. Prețul unui bilet este de 15 lei, iar în cazul grupurilor de minimum 10 copii, prețul este de 10 lei de persoană. Programările se pot face la Centrul Info Iulius Mall Suceava sau la numărul de telefon 0230.208.700. Partener al evenimentului este ASSIST Software.

Cei mici își pot testa imaginația sâmbătă, 2 noiembrie, în cadrul unei noi ediții a atelierului de creație,susținut de specialiștii de la Creativ & Deco. Evenimentul educativ și distractiv le va lansa micuților, de această dată, provocarea de a realiza bostănei din polistiren, toate materialele fiind asigurate de Iulius Mall Suceava. Atelierele sunt gratuite și se desfășoară de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii. Înscrierile se fac în ziua evenimentului, la Centrul Info.

De vineri până duminică, în perioada 1 – 3 noiembrie, la parterul mall-ului, va avea loc și Târgul de Antichități, care își deschide porțile pentru toți cei pasionați de istoria obiectelor cu poveste. Colecții impresionante aduse de către expozanți din toate colțurile țării îi așteaptă pe pasionați să le descopere. Bijuterii și ceasuri unicat, porțelanuri, argintărie, numismatică, filatelie, tablouri și decorațiuni, piese de mobilier, dar și multe altele vor capta privirile participanților prin frumusețe și unicitate.