Spectacolul pentru copii „Sfatul șoriceilor” și competiția națională de kendama, în programul de weekend al Iulius Mall Suceava

Ziua de sâmbătă, 16 noiembrie 2019, va fi un maraton de distracție, pentru copii și tineri, la Iulius Mall Suceava. Startul se dă la ora 11.30, atunci când zona food court va fi invadată de cei mai iscusiți jucători de kendama. Depozitul Kendama a lansat provocarea, pentru amatori sau profesioniști, de a face spectacol cu mișcări rapide, impresionante și precise cu bila din lemn în cadrul competiției naționale Ziua Națională Depozitul Kendama. Și nu va fi simplu, pentru că miza este câștigarea unui loc în finala concursului, pe care îl vor ocupa primii patru câștigători din categoriile avansați sau începători din fiecare oraș. Jocul japonez a cucerit tineri de toate vârstele, din întreaga lume, dezvoltând atenția, dexteritatea și coordonarea.  

 „Sfatul Șoriceilor” se va ține sâmbătă, de la ora 16.00, la Iulius Mall Suceava. Spectacolul interactiv, al Teatrului Zbribulici, va avea loc în zona food court, fiind o doză generoasă de râs pentru copii, iar și o lecție transmisă sub formă ludică. Micii spectatori se împrietenesc cu doi șoricei și motanul Roade – Slană, care se tot fugăresc și se ceartă. Planul șoriceilor este să-i vină de hac motanului, însă, așa cum spune un proverb, „la plăcinte înainte, la război înapoi”. Spectacolul îi implică pe copii, care vor cânta și se vor juca alături de personaje.

Știm cât de îndrăgite sunt atelierele de creație! Două noi sesiuni se vor desfășura de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, gata să le ofere participanților prilejul de a-și pune imaginația și îndemânarea în decorațiuni realizate manual. De această dată, cei de la Creativ & Deco îi vor ajuta să înfrumusețeze o pasăre. Materiale sunt asigurate de Iulius Mall, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.