Sute de obiecte decorative de epocă pentru bradul de Crăciun vor fi expuse la Muzeul de Istorie. Expoziția va fi vernisată pe 5 decembrie

Muzeul de Istorie invită sucevenii la vernisajul expoziției „Zăpezile de altădată” organizată de Muzeul Bucovinei şi Asociaţia Muzeul Jucăriilor din Bucureşti.

Evenimentul va avea loc mâine, 5 decembrie 2019, cu începutul la ora 11:00, la Muzeul de Istorie, în Sala de Pedagogie muzeală.

Potrivit unui comunicat al Muzeului, vor fi aduse în fața publicului sute de obiecte din perioada 1900- 1980, Moş Crăciun, Moş Gerilă, jucării, cărţi de poveşti, decoraţiuni pentru bradul de Crăciun, sănii, patine, cutii de dulciuri, felicitări, globuri, instalaţii şi multe alte obiecte.

„Inginerii Cristian și Mihail Dumitru, pasionaţii colecţionari de la Asociaţia Muzeul Jucăriilor din București oferă publicului, pentru a doua oară în acest an, o expoziţie plină de bucurie, culoare, emoţii, nostalgii şi aduceri aminte pentru cei care au călătorit mai mult prin firul vieţii, dar şi de povești formidabile şi curiozităţi pentru cei mai mici,” mai arată sursa citată.

loading...