Premii de peste 1.900 lei, cu ocazia primei ediţii a Maratonului Foto 2009


Intră acum și în grupul de

Sucevenii interesaţi de arta fotografică au avut ocazia să îşi demonstreze talentul cu prilejul primei ediţii a Maratonului Foto, organizat de Shopping City Suceava şi site-ul depestrada.ro, concurs care s-a desfăşurat în perioada 18-19 iulie a.c.

La această “cursă fotografică” s-au înscris 89 persoane, iar 70 au intrat în concurs.

Într-un timp de 8 ore, pus la dispoziţie de organizatori, fiecare “maratonist” a realizat şi apoi predat 4 fotografii care au respectat 4 teme diferite, stabilite de organizatorii concursului. Temele acestei ediţii au fost: acţiune, reflexii, pe stradă, concurenţii având ocazia să aleagă ultima temă.

“Cursa” a început la City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, locaţie în care participanţii au primit temele care trebuiau respectate în realizarea fotografiilor.

Duminică, de la ora 12:00, în urma deciziei juriului, a avut loc premierea câştigătorilor. Astfel, Alexandru Ivan a câştigat premiul I al concursului, în valoare de 1000 lei, premiul II, în valoare de 500 lei a mers către Iulia Antoniade iar premiul III, în valoare de 300 lei, a fost câştigat de Adrian Anechitoaie. Aceştia au primit vouchere de cumpărături din partea Shopping City Suceava.

Le-au fost oferite menţiuni, care constau într-un VIP Bonus Card Media Galaxy, următorilor participanţi: Beatrice Boghian, Alex Emanuel Viziteu şi Sorin Ujeniuc.

De asemenea, organizatorii au oferiut un premiu special celui mai tânăr participant la Maratonul Foto, Ştefan Florian Lupu, în vârstă de 10 ani. Micul fotograf a primit din partea Shoppin City Suceava un voucher de cumpărături în valoare de 100 lei.

Juriul a fost format din Valentin Moscaliuc – vicepreşedinte UAFB, Victor Rusu – vicepreşedinte UAFB, filiala Bogdana şi Alexandru Vorobchevici – fotograf echipa depestrada.ro.


Intră acum și în grupul de