Tuning Show – ediţia de vară, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava şi Kiss FM organizează în perioada 25-26 iulie ediţia de vară Tuning Show, în parcarea IuliusMall Suceava. Avându-i ca parteneri pe Clubul Crazy Drivers, Kiss FM şi Zile şi Nopţi (parteneri media), Tuning Show –ediţia de vară îşi propune să depăşească succesul primei ediţii, care a avut loc în luna martie.

Concursul va lua startul sâmbătă, 25 iulie, ora 11.00 cu probele de Drift, Îndemânare, Burn Out, Car Audio Contest. Concurenţii vor primi cupe şi diplome din partea organizatorilor.

De asemenea, pentru toţi iubitorii de maşini tunate, pe întreaga perioadă a evenimentului va fi organizată o expoziţie cu cele mai interesante modele de maşini tunate, accesorii şi tuning audio, tot în parcarea Iulius Mall Suceava.

Tuning Show- ediţia de vară va fi şi un concurs interactiv, pentru că, în mod aleator, spectatorii vor avea ocazia să facă traseul de îndemânare cu cele mai performante maşini puse la dispoziţie de delerii auto din Suceava. Înscrierile se fac la Centrul Info, la parterul IuliusMall Suceava.

Tuning Show-ul se va încheia cu demonstraţii de drift, îndemânare şi burn out oferite de campioni naţionali ai Campionatului Naţional de Drift.


Intră acum și în grupul de