Târgul de covoare “Proges”, pentru toate gusturile şi buzunarele


Intră acum și în grupul de

Prima ediţie a Târgului de covoare “Proges”, organizat la Iulius Mall Suceava, a stârnit atenţia sucevenilor încă din prima zi de desfăşurare. Plecând de la ideea că un covor reprezintă soluţia optimă şi la îndemâna oricui pentru reinventarea spaţiului de locuit, beneficiind şi de avantajele estetice, dar mai ales practice, Târgul de covoare „Proges” reuneşte, prin colecţiile prezentate, culori vesele, modele geometrice armonios îmbinate, dar şi motive florale care să se preteze oricărui interior, de la clasic la modern, transformând o simplă încăpere într-un spaţiu intim ce reflectă personalitatea fiecăruia.

Potrivit coordonatorului de vânzări, Cristian Repede, cumpărătorii beneficiază de o reducere de 30%, faţă de preţul din magazine, la toate produsele prezentate. “În oferta noastră sunt incluse covoare acrilice finisate manual, căutate în special de tineri, covoare special create pentru cei mici, cu diferite personaje îndrăgite, dar şi covoarele “Pazyryk”, care respectă cel mai vechi model de covor din lume.

Povestea acestui design de covor începe undeva în anul 1949, când în mijlocul gheţarilor din Valea Pazyryk, în munţii Altai din Siberia, a fost descoperit un covor de acest tip. Testele efectuate au demonstrat că acesta a fost ţesut în secolul V înainte de Hristos, de aceea este considerat ca fiind cel mai vechi covor din lume”, a explicat Cristian Repede.

Târgul “Proges” oferă celor interesaţi covoare la preţuri dintre cele mai diverse, costurile acestora pornind de la aproximativ 30 lei şi ajungând până la câteva sute de lei.

Deschis în perioada 8-23 august, la parterul Iulius Mall, evenimentul îşi propune să devină o tradiţie, unde periodic vor fi expuse cele mai noi modele şi texturi de covoare, pentru toate gusturile şi buzunarele.


Intră acum și în grupul de