Liderii locali ai PSD şi PD-L vor dezbate modul de repartizare a fondurilor la ultima rectificare bugetară (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderii locali ai coaliţiei PSD-PD-L, Gavril Mîrza şi Gheorghe Flutur, se vor întâlni luni sau marţi pentru a găsi o soluţie privind sprijinirea localităţilor PSD care nu au primit fonduri la ultima rectificare bugetară a CJ Suceava. „Mai întâi ne întâlnim în coaliţie, iar în funcţie de rezultatul discuţiilor, dacă nu se soluţionează problema, vom acţiona în justiţie hotărârea CJ Suceava privind repartizarea acestor sume”, a declarat sâmbătă, preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza.

El a arătat că membrii Comitetului executiv judeţean al partidului şi-au exprimat nemulţumirea faţă de modul în care s-au repartizat în judeţ fondurile pentru sumele de echilibrare a bugetelor locale, făcând referire la un număr de 17 localităţi cu primari PSD cărora nu le-a fost alocat nici un leu şi care au nevoie de fonduri pentru a funcţiona.

Prezent sâmbătă la Suceava, vicepreşedintele PSD, Gheorghe Nichita, a declarat că speră că situaţia va fi rezolvată în urma discuţiilor locale dintre reprezentanţii coaliţiei PSD-PD-L. El a arătat că în cadrul şedinţelor coaliţiei de la nivel central, vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, apără principii, şi şi-a exprimat speranţa că va acţiona la fel şi la nivel judeţean. „Sper ca acest aspect să se clarifice la discuţiile locale, iar dacă nu, vom discuta problema în coaliţie şi la nivel central”, a spus Gheorghe Nichita.


Intră acum și în grupul de