Doua zile de adrenalina, demonstratii si concursuri, in parcarea Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Iubitorii de maşini tunate, drift şi senzaţii tari, au avut parte în zilele de sâmbătă şi duminică de un spectacol incendiar organizat în parcarea Shopping City Suceava. Evenimentul, “Tunning Show”, a oferit sucevenilor, pe lângă demonstraţii, o expoziţie auto şi de tunning şi o competiţie de sunet.

Tot la Suceava, în cadrul acestei acţiuni, s-a disputat Etapa Naţională de Drift şi, în premieră în N-E ţării, a fost organizată o competiţie de accelerare pe o distanţă de 402 m.

Invitaţii speciali ai “Tunning Show-ului” au fost HAI & KNS – professional drifters şi Tengu – campion al Africii de Sud şi reprezentantul României în competiţiile internaţionale de drift. Tengu a fost prezent la Suceava cu un Nissan Skyline R33 de 500 cp, maşina cu care a câştigat campionatul din Africa de Sud.

Manifestarea, care s-a desfăşurat pe parcursul a două zile, s-a bucurat şi de această dată de succes în rândul publicului, reuşind să adune în parcarea complexului comercial sucevean un număr foarte mare de curioşi, dornici să asiste la “minunăţiile” şi demonstraţiile participanţilor la eveniment, ce i-au ţinut cu sufletul la gură pe suceveni.

Fumul gros emanat de maşinile turate la maxim, mirosul greu de cauciuc ars, nu i-a împiedicat pe pasionaţii de tunning şi drift să asiste ore întregi la eveniment.

Pe toată durata acestei ediţii a “Tunning Show-ului”, atmosfera a fost completată de muzica asigurată de Bibanu, cunoscut pentru colaborările sale cu Puya şi Camuflaj.


Intră acum și în grupul de