Fără sarmale de Zilele Sucevei în acest an. Vor fi sărbătorite doar Cuplurile de Aur


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că de Zilele Sucevei singurul eveniment va fi sărbătorirea Cuplurilor de Aur și că, în acest an, familia sa nu va mai oferi sarmale pentru a evita ca un astfel de eveniment să genereze alte probleme legate de respectarea distanțării fizice.

Lungu a spus că va fi organizată sărbătorirea Cuplurilor de Aur începând cu ora 15:00 în Zona de agrement Tătărași și că va fi o acțiune sobră.

„Orașul este în situație dificilă. Încă mor oameni care au coronavirus și nu cred că ne putem permite să facem altceva”, a spus primarul.

El a adăugat că a evitat să organizeze altfel de evenimente.

„Deși au fost discuții, am evitat să mai facem un eveniment. Nici măcar să dăm sarmale în acest an că se poate intepreta că a fost înghesuială, că a dat primarul sarmale infectate și ajungem la alte discuții”, a spus Lungu.

El a arătat că s-a consultat și cu reprezentanți ai bisericii și că nu se va organiza niciun eveniment și nu se vor asigura nici măcar cazări la căminele-internat cum se făcea în alți ani pentru că la școli sunt examene.

„Nu știu ce oameni vin, pot să aducă virusul. Prudență maximă, niciun fel de eveniment, în afară de această sărbătorire a cuplurilor”, a spus Ion Lungu precizând că e vorba de sărbătorirea a 20 de cupluri de aur.


Intră acum și în grupul de