New Yorker deschide un nou magazin la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Incepând cu luna decembrie, în incinta complexului comercial Shopping City Suceava va funcţiona un nou magazin care, pe lângă produsele de îmbrăcăminte, va oferi şi 30 de noi locuri de muncă.

New Yorker, unul dintre cei mai mari retaileri germani de îmbrăcăminte, caracterizat prin colecțiile variate de la sport la casual și chiar la elegant și prin prețurile accesibile va deschide un nou magazin la Shopping City Suceava, devenind astfel una dintre ancorele centrului comercial. New Yorker va avea o suprafață totală de aproximativ 1.000 mp, va fi situat lângă Media Galaxy si va aduce aici toate cele 7 mărci ale sale.

Vorbind despre noua deschidere, Michael Gingrich – Regional Asset Manager ”Argo Capital Management Property Limided” (proprietarul centrului), declară: ”New Yorker reprezintă unul dintre cele mai de succes branduri din Europa, având produse ce corespund ultimelor tendințe, la prețuri extrem de convenabile. Faptul că deține magazine în majoritatea orașelor europene: Amsterdam, Shockholm, Zurich, Vienna și Madrid, demonstrează faptul că New Yorker este unul dintre cei mai importanți retaileri de îmbrăcăminte de pe continent.”

”Abilitatea noastră de a deschide un magazin ca New Yorker în Suceava, ce se pliază foarte bine pe necesitătile tineretului și pe acesta perioadă de criză prin produsele variate și prețurile mici și medii arată interesul puternic ce l-au arătat pentru oras, dar și dezvoltarea retail park Shopping City Suceava. Cele mai bune branduri, la cele mai bune prețuri”, încheie Michael Gingrich.

Referindu-se la noua ancora a Shopping City Suceava, Bogdan Bozdog, director de dezvoltare al magazinelor New Yorker în România declară: ”Suntem bucuroși să deschidem un magazin și în nord estul țării, în orașul Suceava. Vedem în Suceava un oraș cu potențial, important pentru dezvoltarea noastră și suntem convinși că sucevenii se vor atașa foarte repede de New Yorker.”

În încheiere, Răzvan Gheorghe, Directorul General al Cushman & Wakefield România concluzionează referindu-se la dezvoltarea zonei de nord-est a țării pe partea de centre comerciale: ”Suceava este unul dintre cele mai aglomerate orașe din punct de vedere al dezvoltărilor comerciale de retail raportat la nr. de locuitori, mai exact (GLA) 1152 mp/1000 loc, situându-se pe locul 1 în România ca densitate de spații în centre comerciale la mia de locuitori. Galeria comercială din cadrul Suceava Shopping City este foarte bine ancorată de retaileri internaționali cu produse de o calitate foarte bună la prețuri competitive atrăgând un număr mare de vizitatori. Dezvoltările de retail existente se vor concentra pe atragerea cumpărătorilor și își vor consolida, fiecare, poziția pe piața locală și regională.”

Istoria NewYorker a început în anul 1971, cu primul magazin deschis la Flensburg, Germania. În prezent NewYorker deține 690 de magazine în 25 de țări din Europa și Orientul Mijlociu. Expansiunea lanțului de magazine este o prioritate pentru NewYorker care și-a propus să devină lider de piață în Europa pe segmentul de modă pentru tineri.
La finele anului 2007 au fost deschise primele două magazine din România, în Sibiu și Cluj Napoca. La scurt timp au urmat Târgu Mures, Bacău, Oradea, Brăila și București.

Stilul NewYorker se adresează generației tinere, orientate către ultimele tendințe ale modei. Colecțiile sunt actualizate de la lună la lună, clienții putând găsi noi linii vestimentare în trendul de sezon. În ceea ce privește designul și materialele, NewYorker colaborează cu 6 designeri talentați care împreună cu clientul, dau tonul tendințelor.


Intră acum și în grupul de