Weekend de poveste pentru copiii suceveni


Intră acum și în grupul de

Copiii suceveni şi, odată cu aceştia, părinţii, au parte în acest weekend de o mulţime de surprize plăcute. Sâmbătă şi duminică, 21 şi 22 noiembrie, la intrarea principală în mall, micuţii vor găsi o „Fabrică de Lapte”, un spaţiu de joacă special amenajat pentru ei. Tetra Pack promovează astfel consumul de lapte UHT, recomandat de nutriţionişti şi specialişti în alimentaţie sănătoasă.

Reprezentaţii Tetra Pack, companie care ambalează UHT, dar şi specialişti vor împărţi pliante şi broşuri părinţilor, în care se vor explica beneficiile nutriţionale ale laptelui UHT şi vor face recomandări privind alimentaţia copiilor. Pentru ca distracţia prichindeilor să fie completă, copiii vor avea parte de picturi pe faţă şi vor primi baloane sub formă de flori sau animale poznaşe (căţeluş, girafă, pisică etc.), migălos meşteşugite de un clown.

Starea de bine continuă în Iulius Mall la un ceai şi poveşti cu fiinţe fermecate, aduse la viaţă la Librăria Cărtureşti. Dacă “Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!” împreună cu părinţii, începând cu ora 17.

Duminică, 22 noiembrie, Librăria Cărtureşti aniversează 9 ani de existenţă, prilej cu care oferă o reducere de 10% la orice carte achiziţionată şi al doilea ceai gratuit, servit în toate ceainăriile.

Iulius Mall Suceava continuă, duminică, să răsfeţe prichindeii. La parterul centrului comercial, în zona Kidsland, păpuşile prind, din nou, viaţă. Marionetele Teatrului “Puppet” îi vor purta pe cei mici, dar şi pe cei mari, în lumea fascinantă şi captivantă a poveştilor populare şi a basmelor. Microstagiunea păpuşarilor începe la ora 12.


Intră acum și în grupul de