Iulius Mall Suceava da startul la distractie pe gheata


Intră acum și în grupul de

Locuitorii din nordul ţării sunt invitaţi la cel mai feeric vis pe gheaţă: patinoarul Ice Dream. Miercuri, 9 decembrie, de la ora 18, amatorii acestui splendid sport de iarnă pot păşi pe gheaţa celui mai modern patinoar din Suceava. Pentru al doilea an consecutiv, Ice Dream îşi primeşte patinatorii la baza turnului de la Iulius Mall Suceava, unde s-au amenajat 1.000 mp de gheaţă de cea mai bună calitate, arena având o capacitate de peste 200 de patinatori simultan. La proiectarea şi amenajarea ringului de gheaţă au fost consultaţi experţi germani.

Patinoarul va fi deschis zilnic după acelaşi program al Iulius Mall Suceava: între orele 10 şi 22. Intrările pe gheaţă sunt la ore pare, o repriză de patinaj având durata de o oră şi jumătate. Tarifele variază în funcţie de intervalul orar şi grupele de vârstă. Astfel, cel mai ieftin bilet este 5 lei şi cel mai scump 10 lei. Copii, elevii şi studenţii beneficiază de reducere.

Iulius Mall Suceava pune la dispoziţia pasionaţilor 400 perechi de patine ale unei mărci germane de articole sportive. Copii pot închiria patinele cu 4 lei, iar adulţii cu 8 lei.

Şi în acest sezon, Ice Dream va fi principala destinaţie de distracţie în aer liber. Arena de gheaţă de la Iulius Mall Suceava va fi locul de desfăşurare a numeroase evenimente, atât pentru prichindei cât şi pentru cei mari: patinatori profesionişti care vor aluneca pe gheaţă purtând torţe, carnavaluri, concerte, concursuri şi nenumărate surprize.

Patinoarul are gheaţa pregatită pentru iniţiere, dansuri pe patine şi distracţie sub cerul liber. Atmosfera feerică de la Ice Dream aduce mai aproape spiritul sărbătorilor de iarnă. Dacă vremea se menţine friguroasă până spre primăvară, puteţi petrece la Iulius Mall Suceava momente vesele, memorabile, cu familia sau prietenii!


Intră acum și în grupul de