Expozitie colectiva de pictura si grafica, la City Gallery din Suceava


Intră acum și în grupul de

Elevi de clasa a X-a şi a XI-a, de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava, din grupele profesorilor şi artiştilor plastici Puşa Pîslaru şi Iulian Asimionesei, îşi vor expune lucrările de pictură şi grafică la galeria de artă “City Gallery” din incinta Shopping City Suceava. Vernisajul expoziţiei va avea loc marţi, începând cu ora 18:00.

De asemenea, tot în cadrul acestei expoziţii vor putea fi admirate şi lucrările copiilor din grupul “Micii Picasso”, format din prichindei pe care artista Puşa Pîslaru îi pregăteşte în propriul atelier. Micii Picasso au ieşit deja pe simezele din Suceava cu patru expoziţii anuale, organizate de obicei în data de 1 iunie şi găzduite de galeria “Ion Irimescu” din municipiu.

Din expoziţie nu vor lipsi lucrările profesorilor şi artiştilor plastici Puşa Pîslaru şi Iulian Asimionesei.

„Copilul este înzestrat cu talent, este creativ, este atent, doritor să înveţe, are simţul dreptăţii, are umor, este capabil să se concentreze, este capabil de efort susţinut şi, cel mai important, este motivat”, spune Puşa Pîslaru, făcând referire la munca şi talentul celor mici.


Intră acum și în grupul de