Margineanu concerteaza la Suceava!


Intră acum și în grupul de

Mărgineanu vine la Suceava! Vineri seară, de la ora 22:00, sucevenii care îndrăgesc muzica binecunoscutului interpret au ocazia să îl asculte cântând la “Giovani Caffe” din Suceava. Cei care doresc să participe la eveniment trebuie să scoată din buzunar 20 lei, pentru a plăti biletul de intrare iar organizatorii anunţă că, pe lângă costul biletului, sucevenii trebuie să facă consumaţie de minimum 50 lei.

Mihai Mărgineanu s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani. Primele sale melodii au fost înregistrate în 2005, fiind iniţial destinate unui grup limitat de prieteni. Ulterior, cântecele s-au răspândit pe internet, iar autorul a câştigat popularitate şi datorită invitaţiei în emisiunea Cronica Cârcotaşilor, difuzată la un post naţional de televiziune.

Cea mai cunoscută melodie a lui Mărgineanu, “Mă iubeşte femeile”, este o preluare după un cântec al actorului interbelic Iancu Brezeanu, din care Mărgineanu a păstrat doar melodia şi a rescris o parte din versuri într-un stil propriu.

Cel mai recent videoclip a lui Mihai Mărgineanu a fost lansat în 2009 şi se numeşte “Melci, scoici, raci, craci”. Materialul a fost filmat la Vama Veche, iar regia îi aparţine lui Dragoş Buliga.


Intră acum și în grupul de