De Valentine’s Day, peste 30.000 de persoane au ales sa spuna “Te iubesc!” la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Duminică, 14 februarie, iubirea a plutit în aer la Iulius Mall Suceava! Atmosfera plină de romantism şi preţurile speciale pregătite din inimă de mall-ul din nordul ţării au atras un trafic record, de peste 30.000 de vizitatori, o creştere semnificativă comparativ cu traficul aceleiaşi zile din 2009.

Cele 3.000 de premii instant – constând în bijuteri din aur şi argint, telefoane mobile, produse cosmetice, răcoritoare şi torturi de ciocolată – , au ajuns la amorezii care au cumpărat cadouri din Iulius Mall Suceava. În plus, un cumpărător fidel – Andreea Cornea (17 ani) – a câştigat marele premiu al tombolei: un dormitor matrimonial Kalenda.

Peste 200 de îndrăgostiţi, cu vârste între 14 şi 25 de ani, au alergat pe bandă cât i-au ţinut picioarele la „Maratonul Dragostei”. Cu un total de aproape 1.000 kilometri parcurşi în 10 zile de maraton, concurenţii au alergat echivalentul distanţei rutiere dintre Suceava şi Praga. Finala din 14 februarie a trimis atletul amorezat cu cei mai mulţi kilometri parcurşi din Iulius Mall Suceava direct la Voroneţ, unde i-a fost rezervat un weekend de vis alături de partenera sa. Maratonistul dragostei a fost desemnat Ionuţ Vitel (18 de ani), care în jumătate de oră a alergat 8 km.

Într-un cadru special amenajat de Valentine’s Day – cu inimioare, porumbei şi baloane în culoarea pasiunii – , cuplurile s-au supus în Iulius Mall Suceava unor probe de “foc”, deosebit de amuzante. Însoţite de Cupidon, peste 150 de perechi de “miri” au primit apoi dovezi ale dragostei lor: un certificat de căsătorie şi flori.

Târgul de Nunţi “Bucovina” a atras un număr impresionant de cumpărători şi de vizitatori. Duminică, distracţia s-a încheiat cu prezentările de modă ale magazinelor din Iulius Mall Suceava (Peacocks, Bellissima Fashion, Nichi, Jolidon, Terranova şi Sophiaman), superconcertul SIMPLU şi o îndelungă sesiune de autografe, evenimente “patronate” de Cupidon.


Intră acum și în grupul de