Evenimente pe alese, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava găzduieşte joi competiţii de baschet şi tenis de masă între copii şi tineri cu dizabilităţi intelectuale care provin din 6 ţări. Intitulat „Special Olympics România”, ineditul eveniment se află la prima ediţie judeţeană şi este organizat de Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Suceava (AREAS). Amplul proiect „Special Olympics schimbă vieţi în Europa” are scopul de a promova capacitatea sportului de a influenţa pozitiv viaţa persoanelor cu dizabilităţi din cele 27 de ţări membre ale Uniunii Europene.

Pe lângă şansa de a se dezvolta fizic, copiii şi tinerii îşi pot dovedi curajul şi se pot bucura de viaţă alături de familie, prieteni, alţi sportivi şi de comunitate. Întrecerile sportive se vor desfăşura la Iulius Mall în Atrium, iar persoanele cu probleme speciale din Suceava vor interacţiona cu cele din alte ţări şi vor comunica mai uşor prin intermediul sportului.

Între vineri şi sâmbătă, la Iulius Mall Suceava vor avea loc manifestări legate de Ziua Naţională a Limbii Materne. Organizate cu sprijinul Consulatului General al Ucrainei, evenimentele incud o expoziţie de costume naţionale, pictură şi bijuterii din bronz care fac parte dintr-o valoroasă colecţie privată. Un concert al minorităţilor ucrainene va încheia seria manifestărilor dedicate acestei zile.

Târgul Colecţionarilor îşi dă o nouă întâlnire cu iubitorii de artă şi de obiecte valoroase. Sâmbătă şi duminică, colecţionari şi anticari din ţară şi din străinătate aduc spre vânzare la Iulius Mall Suceava numeroase piese de mobilier, decoraţiuni, porţelanuri, cărţi, numismatică, podoabe, efecte militare şi periodice, toate având preţioasa patină a timpului.

Sâmbătă, de la ora 12, în KidsLand, Atelierul de Creaţie îi aşteaptă pe cei mici cu idei, culori şi artă. Copiii care se plictisesc, au bunici fără răbdare şi bone părăsite de inspiraţie sunt invitaţi să inventeze şi să coloreze alături de prieteni sau de noii lor amici de distracţie.

În aceeaşi zi, însă de la ora 17, Librăria Cărtureşti pune ceainăria la dispoziţia copiilor. Povestitorii hazlii, micuţii cu imaginaţie bogată poftesc adulţii să le fie alături pentru a servi un meniu complet de copilărie savuroasă.

Prichindeii au din nou întâlnire cu marionetele Teatrului “Puppet”. Ca în fiecare duminică, de la ora 12, copii se întâlnesc la Iulius Mall Suceava cu personajele de poveste sau din basmele populare.

Emisiunea pasionaţilor de shopping şi stil, Mall Mania, aduce cele mai bune oferte din Iulius Mall Suceava, reţeta săptămânii, sfaturi avizate de fashion şi retrospectivele evenimentelor de Valentine’s Day şi Maratonul Dragostei. Săptămânal, emisiunea poate fi vizionată la posturile locale Plus TV, Intermedia Prima TV şi Antena 1.


Intră acum și în grupul de