Concert „Guess Who si Spike” si stand-up comedy, la club Babylon din Suceava


Intră acum și în grupul de

Weekend-ul acesta va fi unul presărat cu distracţie şi surprize. Clubul Babylon a pregătit o serie de evenimente menite să-i destindă şi de ce nu, să-i amuze pe suceveni. Astfel, joi seară, în clubul Babylon se va desfăşura o petrecere dedicată studenţilor, “Student ReFresh Party”, iar cei mai neconvenţionali dintre ei vor fi recompensaţi cu premii din partea casei. Mai mult, clubul sucevean pune la bătaie oferte speciale la cocktail-uri şi la băuturile energizante.

Petrecerea este organizată cu sprijinul A.S.U.S (Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava) şi va fi întreţinută de rezidenţii clubului Babylon, DJ Cioco şi MC Dany. De la eveniment nu vor lipsi nici deja celebrele animatoare care vor încinge atmosfera serii de joi.

Vineri seara, sucevenii se pot distra la “Hawaiian Party”, o super petrecere cu un special club mix cu DJ Cioco. In cadrul “Hawaiian Party”, clienţii vor primi ghirlande şi flori de păr, pentru a crea o atmosferă de bună dispoziţie specifică unei zile toride de vară Hawaiene. Clienţii vor beneficia de premii şi băuturi din partea casei şi tot vineri seara la Babylon se va desfăşura un super spectacol de animaţie.

Sâmbătă, invitaţii speciali ai clubului sunt Guess Who şi Spike, artistii autohtoni care în ultima vreme au ţinut fruntea topurilor radio şi au făcut furori în rândul tinerilor, cu hit-ul “Locul Potrivit”.

Organizatorii spun că “aşa cum v-a obişnuit, Club Babylon din Suceava este probabil unul dintre cele mai fierbinţi locuri din oraş. De la începutul anului şi până acum a avut numai invitaţi foarte cunoscuţi în showbiz-ul românesc: Deepside Deejays, Puya, Dj Project, Connect-R sau Anna Lesko. Petrecerea continuă şi weekend-ul acesta alături de Guess Who şi Spike, ce vor încânta publicul sucevean cu super piesele “Locul potrivit”, “Gen”, “Flori ilegale” etc.”

Duminică seară, petrecăreţii se vor putea distra în cadrul programului “Club Life by DJ Cioco!”. La Babylon va avea loc un show incendiary cu animatoare, wntreţinut de MC Dany.

Fosta trupă Deko, Teo, Vio şi Costel, va susţine marţi seară un super spectacol de stand-up comedy. Astfel, pofticioşii de umor sunt aşteptaţi la Babylon, la “StandUp in the City”, eveniment care le va oferi sucevenilor o seară de râs cu gura până la urechi şi multă bună dispoziţie. Aşadar, se anunţă “un spectacol pentru oameni destupaţi la minte, care se vor astupa… de râs!”.


Intră acum și în grupul de