Iulius Mall Suceava trimite trei cupluri sa petreaca Pastele la Roma


Intră acum și în grupul de

Iepuraşii aduc în Iulius Mall Suceava nu doar primăvara, dar şi o sumedenie de cadouri inedite. Din 20 martie, bucovinenii pot câştiga cele trei mari premii – sejururi în doi la Roma – sau unul din miile de daruri acordate zilnic, instant sau prin tragere la sorţi.

Pentru ca shopping-ul să fie cu adevărat plăcut, Iulius Mall Suceava a “copt” de Paşte premii pentru întreaga familie! Gospodinele îşi pot uşura misiunea în bucătărie sau pot scăpa de corvoada pregătitului cozonacilor dacă fac cumpărături în magazinele din Iulius Mall.

Astfel, cozonaci aromaţi, bine crescuţi şi rumeniţi sunt oferiţi pe loc, zilnic, primilor 100 de clienţi care prezintă bonuri de minimum 100 lei, fie acestea şi cu valoare cumulată. La tombola din fiecare seară, domnii sau chiar gospodinele pot câştiga un aparat de făcut pâine “Home Bread Muolinex”.

Iulius Mall Suceava acordă peste 1.500 de premii până pe 3 aprilie 2010. Câştigătorii sejururilor de vis la Roma se vor extrage, însă, pe 28 martie, pentru ca cele şase persoane norocoase să petreacă Sfintele Paşti în capitala Italiei. Un cameraman şi un reporter vor însoţi câştigătorii în periplu pentru a imortaliza frumuseţile Romei şi a împărtăşi bucovinenilor momentele superbe din nesperata lor vacanţă.

Mai multe taloane Iulius Mall înseamnă multe şanse de câştig! Detalii suplimentare despre campania promoţională “Am copt premii pentru toată familia!” se pot obţine la Centrul Info sau pe www.iuliusmall.com


Intră acum și în grupul de