Iulius Mall Suceava a pregătit mii de premii în valoare de 10.000 de euro


Intră acum și în grupul de

Primăvara aceasta reinventează-ți garderoba cu piese fresh pline de culoare! Iar dacă ai început deja pregătirile pentru Paște și urmezi tradiția de a te înnoi cu ocazia acestei mari sărbători, Iulius Mall Suceava îți oferă șansa să câștigi un voucher de peste 600 euro pentru o binemeritată vacanță și vouchere pentru cumpărături. Valoarea totală a premiilor este de 10.000 de euro!

Se apropie cea mai importantă sărbătoare de peste an, iar tradiția spune că trebuie să ne pregătim un nou rând de haine înainte de Paște, ca simbol al purificării corpului și sufletului. Dacă și tu simți că trebuie să vină primăvara în dressingul tău, fă o vizită în magazinele din Iulius Mall Suceava și alege-ți ținute, care să se potrivească cu stilul tău vestimentar de zi cu zi, dar și pentru masa de Paște în familie. Noile colecții de la brandurile din Iulius Mall Suceava propun compoziţii stylish și îndrăznețe, în culori pastelate sau aprinse, cu printuri geometrice sau simple și din materiale sustenabile, ce îți vor pune în evidență personalitatea. Și pentru că sărbătorile sunt și o bună ocazie de a face cadouri celor dragi, alege din timp darurile pentru Iepurașul de Paște. Indiferent că optezi pentru articole vestimentare, încălțăminte în tendințe, bijuterii deosebite, produse de skin-care sau make-up, parfumuri, accesorii sau decorațiuni pentru casă, pe toate le poți descoperi în magazinele din Iulius Mall Suceava și poți câștiga premii.

Astfel, în perioada 19 aprilie – 1 mai 2021, dacă faci cumpărături de minimum 200 de lei, din magazine diferite din Iulius Mall Suceava, în aceeași zi, vei fi premiat instant cu vouchere și te califici pentru marele premiu, o excursie în valoare de peste 600 de euro, cu destinația aleasă de tine. Norocosul câștigător va fi desemnat miercuri, 5 mai 2021, prin tragere la sorți. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de shopping și să mergi cu bonurile fiscale la Centrul Info. Aici, zilnic, primii 200 de clienți înregistrați în sistemul electronic vor primi vouchere de cumpărături pe care să le transforme în bijuterii de la Teilor, accesorii de la Meli Melo,  ținute elegante de la Valerio Studio, Daioro și Ely Alindor, articole sportivede la Sport Vision, pantofi deosebiți de la Medea, articole vestimentare pentru copii de la Armin Kids și Delia 07, preparate delicioase de la Salad Box, Sale e Pepe, Manay, Yumm, Promenade, Betty Ice, La Fontana, cărți de la Cărturești, sesiuni de la înfrumusețare la Beauty Color Anna, cecuri cadou și diverse băuturi. Valoarea totală a premiilor se ridică la 10.000 de euro, iar regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliusmall.com/suceava/.


Intră acum și în grupul de